Céginformáció        

Az alpintechnika napjainkban szervesen beépült az építőipar mindennapjaiba, széles körben alkalmazható és általában komoly állványköltség váltható ki vele.

Cégünk szakmai múltja az 1980-as évek elejéig, az ipari alpintechnika hőskoráig vezethető vissza.
Tevékenységünk széles területen mozog, melyről a részletes információt a szolgáltatások menüpont alatt talál.

Alapelvünk a megrendelőink igényeinek előtérbe helyezése és minőségi munka biztosítása minden körülmények között. Nagy gondot fordítunk a biztonságos munkavégzésre, melyet kollégáink képzettsége és felelősségteljes gondolkodásmódja garantál. Forgalmunk évről-évre dinamikusan növekszik, kapcsolat rendszerünk a több mint 20 éves folyamatos minőségi munkavégzésnek köszönhetően egyre bővül, a közületi-ipari és a társasházi szektorban egyaránt.

Haladva a korral, képezve magunkat az új technikák és lehetőségek figyelembe vételével folyamatosan fejlesztjük alpintechnikai felszerelés állományunkat és gépparkunkat, ill. használjuk az építőiparban forgalomba kerülő új anyagokat.

Cégünk a piacon tőkeerős szereplőként van jelen, így partnereinknek megfelelő megállapodás alapján egyedi fizetési kondíciókat kínálunk. Pályázati anyagok beadásához szakmai segítséget nyújtunk, mely szintén megrendelőink felé egy plusz szolgáltatás.

Amennyiben bemutatkozásunk elnyerte bizalmukat, díjmentes felméréssel és árajánlattal állunk rendelkezésükre.

Úgy gondoljuk, ez egy megrendelő és kivitelező közötti korrekt viszony kezdete...

Reméljük hamarosan Ön is elégedett megrendelőnk lesz.

PANEL ALPINTECHNIKA KFT. 2142 Nagytarcsa, Zrínyi utca 7.
Tel./Fax: 06 28 451-277 Mobil: 06 20 9361-646, 06 20 9278-376
e-mail:info@panelalpintechnika.hu
Vissza a kezdőlapra
Alpintechnika